Від сьогодні Управління Держпраці краю розпочало активну фазу інформаційної кампанії «Виходь на світло!»

2 роки ago admin 0

Про важливість задекларованої праці маємо нагадувати постійно, адже це шлях до підтримки та розвитку економіки нашої держави. Сподіваємося на добросовісність громадян, а поки інспектори Управління Держпраці у Закарпатській області відвідують місцевих роботодавців та вказують на необхідність використання найманої праці виключно на офіційних умовах визначених державою.

Так, сьогодні, начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Ярослав Турянський спільно з головними державними інспекторами Маріанною Гукс, Артуром Сумарою, Зоряном Берником, за участі журналістів регіонального телеканалу, відвідали з інформаційною місією суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність на території обласного центру Закарпаття.

У ході проведених заходів інспектори поспілкувалися з роботодавцями і їх найманими працівниками та наголосили на важливості дотримання в теперішній період вимог законодавства про працю, особливо в частині оформлення легальних трудових відносин та виплати офіційної зарплатні.

Кампанія реалізується за підтримки проекту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці».

 

 

 

 

 

 

 

Більше інформації на сайті Держпраці та інформаційному порталі https://pratsia.in.ua.