Про основні зміни трудового законодавства у воєнний час йшлося під час зустрічі з керівником релокованого на Хустщину товариства

2 роки ago admin 0

Головний державний інспектор праці Сергій Гриценко, разом із директором Хустської міськрайонної філії Закарпатського ОЦЗ Володимиром Гуцом, провели  робочу зустріч із керівником релокованого з Сумщини підприємства, котре спеціалізується на виробництві комп’ютерів і периферійного устаткування. 

Керівник товариства повідомив, що на даний час здійснено перевезення обладнання  в орендовані приміщення одного з Хустських товариств. Крім того, тимчасово переселили в м. Хуст трьох кваліфікованих працівників підприємства.

Під час зустрічі головний інспектор надав керівнику переміщеного підприємства  консультаційну підтримку з питань застосування законодавства про працю, роз’яснив зміни внесені під час дії воєнного часу та поінформував про можливості отримання дозвільних документів.

Своєю чергою директор Хустської філії Закарпатського ОЦЗ зауважив, що працівники служби зайнятості надають представникам релокованих виробництв увесь необхідний консультаційний супровід із спектра питань, які знаходяться в компетенції служби зайнятості: від підбору персоналу з наступним навчанням на робочих місцях до питань компенсації витрат на заробітну плату при працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

Додатково повідомляємо, що за отриманням необхідних консультацій можна звертатися за наступними координатами.

телефон: 0954690895  (Viber, WhatsApp, Telegram)

електронна пошта: dsp@uz.dsp.gov.ua

uzdsp@ukr.net  zvern@uz.dsp.gov.ua

форма для отримання роз’яснень:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ7pr6vww2eUNcKntXxymNndv1S0OxUrsKneBFPbVoSuR9BQ/viewform

Більше інформації за посиланням  https://pratsia.in.ua/index.php