Інспектори розширюють консультаційну підтримку бізнесу!

2 роки ago admin 0

У зв’язку з останніми подіями в нашій державі виникло чимало проблемних питань. Серед них одне з нагальних – трудові відносити в умовах воєнного стану. Як правильно укладати трудовий  договір, які умови призупинення його дії, що входить в критерії визначення робочого часу, переведення та зміна самих умов праці. На ці та інші запитання давав відповідь головний державний інспектор Управління Держпраці у Закарпатській області Зорян Берник  роботодавцям та  їх найманим працівникам під час нещодавнього візиту  на Перечинщину.  

 

Після спілкування із господарюючими суб’єктами, представник Управління    провів робочу зустріч з головою Перечинської об’єднаної територіальної громади Іваном Погоріляком. З головою громади обговорили проблемні питання, які виникають на даний час, торкнулися діяльності релокованих підприємств, що були зареєстровані в нашому регіоні, та можливість працевлаштування внутрішньо переміщених осіб у цих же закладах.

Крім того, інспектор повідомив, що в області триває інформаційна кампанія Держпраці «Україна працює!», підтримку якої здійснює і Перечинська міська рада та у разі виникнення запитань рекомендував звертатися на такі засоби комунікації:

телефон: 0954690895  (Viber, WhatsApp, Telegram)

електронна пошта: dsp@uz.dsp.gov.ua

uzdsp@ukr.net  zvern@uz.dsp.gov.ua

форма для отримання роз’яснень:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ7pr6vww2eUNcKntXxymNndv1S0OxUrsKneBFPbVoSuR9BQ/viewform

Більше інформації за посиланням  https://pratsia.in.ua/index.php