Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці , машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки Ігор Кос організував семінар-нараду на ТДВ «Мукачівський машинобудівний завод».

2 роки ago admin 0

Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки  Ігор Кос організував семінар-нараду на ТДВ «Мукачівський машинобудівний завод».

Насамперед на виробництві унікального промислового об’єкту надточних верстатів працівники мають звертати увагу щодо безпечної експлуатації обладнання. Із цією метою державний інспектор й надав технічну консультацію працівникам, а саме машиністам кранів, стропальникам, управлінцям мостовими кранами та тельферами (керування з підлоги за допомогою ручного пульта).


Ігор Кос нагадав працівникам на важливості безпечного виконання робіт з переміщення вантажів мостовими кранами. Зокрема, наголосив на дотриманні вимог використання вантажопідіймальних механізмів, пристроїв, експлуатації підкранових колій мостових кранів.


Нагадуємо, що консультації можна отримати за допомогою таких засобів комунікації:


телефон: 0954690895 (Viber, WhatsApp, Telegram)


електронна пошта: dsp@uz.dsp.gov.ua


uzdsp@ukr.net  zvern@uz.dsp.gov.ua


форма для отримання роз’яснень:


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ7pr6vww2eUNcKntXxymNndv1S0OxUrsKneBFPbVoSuR9BQ/viewform


Більше інформації за покликанням https://pratsia.in.ua/index.php