У Мукачеві за «круглим столом» спілкувалися з представниками двох релокованих столичних підприємств

2 роки ago admin 0

В області триває інформаційно-консультативна кампанія, яку проводять фахівці Управління Держпраці краю. Одним з векторів цієї акції є інформаційна підтримка підприємств, які перемістили на Закарпаття свої виробництва та працівників у зв’язку з воєнними діями на території їхнього регіону.

За інформацією Управління Держпраці краю, протягом останнього часу консультації з питань праці та охорони праці отримали понад тисячу релокованих суб’єктів господарювання.

Нещодавно представники ще двох  таких  підприємств ТОВ Промо-2020 та ПРАТ «Інфузія», які вирішили зі столиці перемістити свій бізнес  на терени Мукачівщини, зібралися в приміщенні Мукачівської районної ради за круглим столом.  Разом з посадовими особами  Управління Держпраці, Мукачівської РВА та районної податкової  інспекції вони обговорили проблемні питання, пов’язані з адаптацією підприємств на новому місці та врегулюванням окремих правових аспектів.

Також головний державний інспектор Управління Держпраці Володимир Севч роз’яснив  підприємцям вимоги Закон України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» і звернув їх увагу на те, що отримати консультацію можна за допомогою таких засобів  комунікації, наявних в Управлінні Держпраці:

телефон: 0954690895  (Viber, WhatsApp, Telegram)

електронна пошта: dsp@uz.dsp.gov.ua

uzdsp@ukr.net          zvern@uz.dsp.gov.ua

форма для отримання роз’яснень:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ7pr6vww2eUNcKntXxymNndv1S0OxUrsKneBFPbVoSuR9BQ/viewform

Також за допомогою інформаційного порталу  за посиланням  https://pratsia.in.ua/index.php