Школярі Тячівщини долучились до Всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом»

2 роки ago admin 0

Вже стало хорошою традицією, що дана акція не може обійтись без участі найменших помічників, цього разу – школярів, які за власної ініціативи долучились до проєкту з озеленення.

Екологічна ініціатива «Створюємо ліси разом» сьогодні стартувала одночасно на територіях двох навчальних закладів, до якої долучились десятки учнів різних вікових категорій.

Спільними зусиллями юних помічників разом з лісівниками було висаджено 15 шт.сіянців дуба червоного, сосни європейської в парку Усть-Чорнянської школи та 20 шт. таких же сіянців в межах Лопухівського навчального закладу.

«Все, що зараз разом посадили також потребуватиме догляду: просапувань і прокошувань, оброблювань від шкідників і хвороб. Проте, ростимуть дерева, зростатимете і ви разом із ними. Вже зараз кожен з вас повинен усвідомити, що створили таку важливу справу власноруч»,- наголошує директор ДП «Брустурянське ЛМГ» Василь Карпа.

Василь Карпа

#створюємо_ліси_разом

Вже стало хорошою традицією, що дана акція не може обійтись без участі найменших помічників, цього разу – школярів, які за власної ініціативи долучились до проєкту з […]