Власникам атракціонів в Ужгороді нагадали правила їх безпечної експлуатації

2 роки ago admin 0

В Ужгороді, в Боздоському парку, відновили свою роботу стаціонарні і сезонні атракціони. Щоб протягом цьогорічного літа розваги для наймолодших мешканців та гостей міста були безпечними, головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Закарпатській області Ігор Кос поінформував власників та відповідальних посадових осіб підприємств, кому належать ці об’єкти,  про необхідні заходи, покликані не допустити  виникнення аварій та нещасних випадків.

У першу чергу держінспектор нагадав правила безпечної експлуатації атракціонів, звернув увагу на вимоги до будови, виготовлення, установлення, монтажу, ремонту та реконструкції атракціонної техніки. При цьому наголосив на необхідності проведення періодичного технічного огляду атракціонів після міжсезонного зберігання, не рідше як один раз на рік.

Окремо  представник Управління Держпраці вказав на важливість розміщення задля безпеки відвідувачі перед входом до кожного з об’єктів табличок з інформацією про правила поведінки і користування конкретним видом атракціонів.