З представниками трьох мелітопольських підприємств розглянули механізми надання їм консультаційного супроводу

2 роки ago admin 0

В Управлінні Держпраці у Закарпатській області відбулася робоча зустріч керівництва та фахових працівників Управління з представниками трьох релокованих з Мелітополя підприємств, діяльність яких пов’язана в основному зі сферою будівництва.

На сьогодні усі ці суб’єкти господарювання пройшли перереєстрацію. Поки що триває переміщення кваліфікованого персоналу до Ужгорода та Ужгородського району. До війни на підприємствах працювало понад 600 осіб.  Тому на етапі переміщення виникли певні труднощі, пов’язані з поселенням людей.

Фахівці Управління Держпраці розглянули механізми надання консультаційного супроводу цим суб’єктам господарювання та оперативного вирішення проблемних питань, що виникатимуть  при  адаптації переміщеного бізнесу в новому регіоні. Водночас представникам релокованих підприємств були надані рекомендації і щодо отримання практичної правової допомоги.

За результатами зустрічі сторони домовились про ведення конструктивного діалогу.

На завершення очільник Управління Держпраці Богдан Дорош звернув увагу  переселенців на те, що вони завжди можуть  отримати кваліфіковану консультацію з питань, що в межах  компетенції Держпраці, за допомогою таких засобів комунікації:

телефон: 0954690895 (Viber, WhatsApp, Telegram)

електронна пошта: dsp@uz.dsp.gov.ua

uzdsp@ukr.net zvern@uz.dsp.gov.ua

форма для отримання роз’яснень: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ7pr6vww2eUNcKntXxymNndv1S0

OxUrsKneBFPbVoSuR9BQ/viewform

Більше інформації за посаланням https:// pratsia.in.u

.