З колективом швейної фабрики на Хустщині говорили про правила організації безпечних і здорових умов праці

2 роки ago admin 0

Нині, в умовах воєнного часу, важливо, аби  підприємства в тилу не згортали свою діяльність, а навпаки – активно працювали.  Адже від їхньої роботи залежить економічна стабільність нашої держави. Однак у цей непростий період не менш важливим є створення  безпечних та здорових умов праці.

Саме на цьому наголосив головний державний інспектор відділу нагляду в АПК, СКС, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці у Закарпатській області Іван Ковач під час профілактичного відвідування швейної фабрики ТОВ «Флоріан Шуз», що  у селі Рокосово на Хустщині.

У ході цього заходу державний інспектор поспілкувався з колективом підприємства та відповідальними посадовими особами. Звернув їх увагу на основні вимоги Правил охорони праці для працівників швейного виробництва, Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями.

Іван Ковач  вказав на небезпечні фактори швейного виробництва і пояснив, як надати необхідну допомогу потерпілому у разі виникнення нещасного випадку і як не наразитися на небезпеку.

Водночас посадовець нагадав персоналу фабрики вимоги  безпеки до організації робочих місць та  до технологічного обладнання,  наголосив на необхідності проведення відповідного інструктажу, допуску до виконання робіт навченого персоналу тощо.