Підприємцю з Харкова надали фахові поради щодо правильного переміщення його бізнесу на Закарпаття

2 роки ago admin 0

Фахівці Управління Держпраці у Закарпатті продовжують забезпечувати інформаційний супровід підприємствам, релокованим на територію нашого краю. Так, днями головні державні інспектори праці Сергій Гриценко та Михайло Джумеля разом  дирекцією та представниками міськрайонної філії Закарпатського ОЦЗ і районного відділу соцстраху провели у Хусті інформаційно-роз’яснювальну роботу за участю приватного підприємця,  який  переміщує свій бізнес до нашої області.

Підприємство харків’янина спеціалізується на виробництві виробів із нержавіючої сталі. На сьогодні, як повідомив сам бізнесмен, йому вдалося вже провести перереєстрацію. Наразі ще триває перевезення обладнання та переселення кваліфікованого персоналу. Інших працівників планується залучити з числа місцевих мешканців. Свою виробничу діяльність ФОП буде здійснювати у селі Сокирниця на Хустщині.       

Під час зустрічі фахівці Управління Держпраці надали підприємцю детальні роз’яснення основних засад Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану».  Також звернули його увагу на те, що в разі потреби він може звертатись для отримання необхідних  консультацій в Управління Держпраці.

 

Розяснення можна отримати за допомогою таких засобів  комунікації:

телефон: 0954690895  (Viber, WhatsApp, Telegram)

електронна пошта: dsp@uz.dsp.gov.ua

uzdsp@ukr.net          zvern@uz.dsp.gov.ua

 

форма для отримання роз’яснень:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ7pr6vww2eUNcKntXxymNndv1S0OxUrsKneBFPbVoSuR9BQ/viewform