Для успішної адаптації на теренах Закарпаття релокованим надають належну правову підтримку

2 роки ago admin 0

На Закарпатті, як анонсувало керівництво департаменту економічного та регіонального розвитку ОВА, триває робота над  створенням нових майданчиків – індустріальних парків, на базі яких, зможуть функціонувати релоковані підприємства.  Тож поступово в область переправляють свої виробничі потужності або заявляють про свій намір переїхати фірми з гарячих точок нашої держави.

Так, днями державний інспектор Управління Держпраці Закарпаття Іван Хланта мав  розмову з керівником релокованого з Харкова товариства з обмеженою відповідальністю, що спеціалізується на переробленні молока, виготовленні сиру та масла.

Очільник товариства повідомив, що на сьогодні вже завершене перевезення  обладнання для запуску виробництва. Свою діяльність товариство буде здійснювати  на території одного із заводів у м. Мукачеві. Початок робіт попередньо запланований через  2 – 3 тижні. 

Зі свого боку інспектор роз’яснив повноваження Управління та повідомив  основні зміни, які відбулися в законодавстві про працю під час воєнного періоду, а також відповів запитання, які цікавили співрозмовника.  Іван Хланта зауважив, що для успішного функціонування на новому місці релокованим підприємствам, звісно,  необхідна кваліфікована правова допомога, яку, у межах своє компетенції, готові надавати посадові особи Управління Держпраці.

Учасники зустрічі домовилися провести додаткову зустріч після повноцінного запуску виробництва. 

Роз’яснення можна отримати за допомогою таких засобів  комунікації:

телефон: 0954690895  (Viber, WhatsApp, Telegram)

електронна пошта: dsp@uz.dsp.gov.ua

uzdsp@ukr.net          zvern@uz.dsp.gov.ua

 

форма для отримання роз’яснень:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ7pr6vww2eUNcKntXxymNndv1S0OxUrsKneBFPbVoSuR9BQ/viewform