В День довкілля турбуємось про чистоту та порядок!

2 роки ago admin 0

Державні підприємства Закарпатського ОУЛМГ відзначили Всеукраїнський екологічний день, організувавши суботники та посадки лісів.

📌Працівники ДП «Ясінянське ЛМГ» гуртом наводили лад на території господарства: прибрали прилеглі території контор лісництв, адмінбудівель, контрольно пропускних пунктів, ділянки рекреаційних зон та узбіччя громадських доріг. Роботи з благоустрою території лісового фонду ДП «Ясінянське ЛМГ» тривають і надалі.

📌На прилеглій території адмінбудівлі ДП «Рахівське ЛДГ» та на Щаульському й Білотисянському лісництвах також провели суботник: озеленили, прибрали та облагородили навколишню територію.

Спільними зусиллями працівників Богданського лісництва було висаджено новий ліс в ур.Млачин на ділянці 0,7 га.

📌ДП «Мокрянське ЛМГ» також не відійшло від традицій. Тут лісівники прибирали територію біля контори та узбіччя дороги від сміття. Зазначимо, екологічна толока відбулась у всіх лісництвах ДП☝

📌ДП «Хустське ЛДГ» до Дня довкілля на території Горінчівського та Хустського лісництв встановили альтанки з автономним сонячним модулем, освітленням та відеонаглядом, що дає можливість спостерігати за лісфондом цілодобово!

📌 Символічно до Всеукраїнського дня довкілля долучилися й працівники НПП “Зачарований край”, озеленивши територію парку.

ДП “Хустське ЛДГ”

Рахівське Лдг Прес-служба

Державне агентство лісових ресурсів України

ДП “Ясінянське ЛМГ”

Національний природний парк “Зачарований край”

Державні підприємства Закарпатського ОУЛМГ відзначили Всеукраїнський екологічний день, організувавши суботники та посадки лісів. 📌Працівники ДП «Ясінянське ЛМГ» гуртом наводили лад на території господарства: прибрали прилеглі території […]