Найбільший театр області відновлює показ вистав на великій та малій сценах.

2 роки ago admin 0

Останнім часом Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний імен братів Шерегіїв здійснює показ дитячих вистав для тимчасово переміщених осіб, які через війну опинилися в нашому краї. Ця практика зберігатиметься і надалі: щодня, окрім понеділка, о 12.00 на малій сцені театру відбуватиметься безкоштовний показ казок для юного глядача. 

А цими вихідними відновлюється показ вистав для дорослих. У суботу і неділю, 2 і 3 квітня, о 17.00 буде зіграна комедія Андрія Курейчика «Обережно, жінки!», яка вже понад десять років користується незмінним глядацьким успіхом. Тож гості нашого міста мають змогу ознайомитися з однією з кращих вистав у постановці відомого режисера Олександра Саркісьянца. Квитки за пільговою ціною розповсюджуються у театральній касі. 

Також працівники театру проводять заняття з дітьми, що опинилися поза рідними домівками. Щодня, окрім понеділка, о 14.00 в театрі діє дитяча арт-зона. Тут на волонтерських засадах проводять майстер-класи з вокалу, малювання, мотанки, акторської майстерності. Окрім того, семеро працівників театру стали бійцями тероборони краю.