Державні інспектори праці консультують тимчасово переміщених осіб

2 роки ago admin 0

Посадовці Управління Держпраці у Закарпатській області, продовжують проводити консультативну роботу з питань застосування положень трудового законодавства в умовах воєнного стану.


Так, головним державним інспектором відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Соломко О.О., проведено інформаційну роботу з керівниками та найманими працівниками суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність на території Свалявської міської ради, Полянської, Неліпинської та Керецьківської сільських рад Мукачівського району.

Також у співпраці з представниками органів місцевого самоврядування, центрів надання адміністративних послуг, Свалявської філії Закарпатського обласного центру зайнятості, проведено інформативні зустрічі з громадянами, які прибули з територій де відбуваються бойові дії.

Фізичним особам – підприємцям та тимчасово переміщеним особам роз’яснено норми законодавства про працю в частині оформлення роботу за тимчасовим місцем проживання, виконання роботи в дистанційному режимі, гарантій для працівників, які були призвані та проходять військову службу у Збройних Силах України.