Рятувальникам роз’яснили правила електронного декларування

2 роки ago admin 0

8 лютого в Головному управлінні ДСНС України у Закарпатській пройшов навчальний семінар щодо нововведень, запроваджених Національним агентством з питань запобігання корупції стосовно заходів фінансового контролю, а саме подання електронних декларацій.

Під час заходу начальник сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління Костянтин Лагойко нагадав присутнім, що у відповідності до положень статті 45 Закону України «Про запобігання корупції», з 01 січня 2022 року розпочався черговий етап подання суб’єктами декларування електронних декларацій виду “щорічна” за 2021 рік та роз’яснив найбільш поширені питання, які виникають при їх заповненні. Зокрема, було звернено увагу на зміни, які вступили в дію з 1 грудня 2021 року та які необхідно враховувати при заповненні декларацій.

Також рятувальникам було доведено інформацію щодо здійснення додаткових заходів фінансового контролю, а саме – інформування Національного агентства з питань запобігання корупції про відкриття валютного рахунку в установі банку-нерезидента, хто має подавати ці відомості, коли та в яких випадках.

Насамкінець, особовому складу надали інформацію про можливі наслідки невиконання Закону України «Про запобігання корупції».

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

DSC_0450.JPG DSC_0453.JPG

DSC_0456.JPG DSC_0457.JPG