На Закарпатті відбулося підписання меморандуму про співпрацю та взаєморозуміння між Управлінням Держпраці і ГУ ДСНС області

2 роки ago admin 0

У межах робочої зустрічі, що проходила на базі Головного Управління ДСНС у Закарпатській області, очільник Управління Держпраці  краю Богдан Дорош та начальник  ГУ ДСНС Роман Гудак підписали Меморандум про співпрацю та взаєморозуміння у сфері державного ринкового нагляду. На заході також були присутні керівники структурних підрозділів, що виконують функції ринкового нагляду від обох сторін, зокрема Володимир Яцків та Анатолій Галатиба.

Як зауважив Богдан Дорош, підписання Меморандуму є дійсно знаковим для області, оскільки цією угодою закріплено поєднання зусиль та втілення ефективних форм співпраці між Управлінням Держпраці та ГУ ДСНС у межах здійснення ними повноважень у сфері ринкового нагляду.

Відповідно до положень цього документа, співпраця передбачає взаємодію у напрямі організації проведення спільних заходів, у тому числі й інформаційно-роз’яснювальної роботи, здійснення моніторингу звернень споживачів про захист їх права на безпечність нехарчової продукції, вжиття заходів щодо запобігання чи зменшення ризиків, які становить продукція, надана певними суб’єктами господарювання ринку тощо.

Сторони взяли на себе низку зобов’язань, а також обговорили шляхи здійснення комунікації.  На завершення зустрічі Богдан Дорош підмітив, що підписання цього Меморандуму стало послідовним продовженням напрацювань, які були закладені між обома відомствами раніше.