Культурі безпечної життєдіяльності краян вчили міжгірські та тячівські рятувальники

2 роки ago admin 0

Пожежно-профілактичні заходи серед населення області продовжуються. Так, 25 січня рятувальники Хустського районного управління провели рейд житловим сектором смт Міжгір’я, щоб в черговий раз нагадати мешканцям про дотримання правил пожежної безпеки в зимовий період. Люди, в пошуках тепла, нерідко забувають про елементарні заходи безпеки: перевантажують електромережі, вмикаючи одночасно прилади значної потужності, що може спричинити коротке замикання та пожежу. Також наголошувалося й на правилах користування пічним опаленням.

А тячівські рятувальники з профілактичною акцією навідалися до громади с. Криве. Під час подворового обходу фахівці ДСНС розповідали краянам як треба поводитися, щоб уникнути біди й навчали правильним діям на випадок виникнення пожежі. Не забули надзичайники і про заклади торгівлі та місцевих медиків, де персоналу та відвідувачам нагадали про небезпеку та причини отруєння чадним газом.

Кожен житель, з яким було проведено роз’яснювальну роботу, отримав тематичні пам’ятки.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

изображение_viber_2022-01-25_15-53-19-370.jpgизображение_viber_2022-01-25_15-53-20-740.jpgМіжгіря фото 3.jpgМіжгіря фото 2.jpg