Лісівники Берегівщини прибрали від сміття узбіччя та зони відпочинку

5 років ago admin 0
Лісівники ДП “Берегівське_ЛГ” знову зафіксували акт варварського відношення до природи. Як це не прикро, однак вчергове недобросовісні громадяни викинули тверді побутові відходи біля дороги в урочищі “Смерічник”, яке знаходиться між населеними пунктами Верхні та Нижні Ремети.
 
Варто зазначити, неподалік розташований #рекреаційний_пункт Берегівського держлісгоспу. Місце для відпочинку зроблено для добросовісних гостей Берегівщини.
 
Звісно, #лісівники ДП “Берегівське ЛГ” прибрали #сміття із узбіччя. Окрім того, лісові господарники закликають берегти природу та дбайливо ставитись до природи. Адже саме від нас залежить якою ми залишимо її своїм дітям.
 
Окрім того, cилами берегівських лісівників було прибрано найвідвідуваніші ділянки лісу та рекреаційні пункти, де зазвичай люблять відпочивати місцеві та подорожуючі.

Лісівники ДП “Берегівське_ЛГ” знову зафіксували акт варварського відношення до природи. Як це не прикро, однак вчергове недобросовісні громадяни викинули тверді побутові відходи біля дороги в урочищі […]