На Закарпатті невдовзі з’являться спеціалісти з безпеки в освітньому середовищі

2 роки ago admin 0

Першою територіальною громадою, де буде запроваджено проєкт, метою якого є створення безпечного освітнього простору для дітей стане Буштинська територіальна громада Тячівського району. Сьогодні, керівництво Головного управління Національної поліції, Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА та голова Буштинської територіальної громади підписали Меморандум про співпрацю та партнерство.

Проєкт «Вихователь безпеки» має довгострокову мету – зробити дитинство безпечним та навчити підростаюче покоління до поваги серед оточення, попередження булінгу, запобігання вживанню психоактивних речовин чи втягнення учнів у протиправну діяльність. Також вихователь навчатиме дітей та підлітків заходам пожежної безпеки, правилам дорожнього руху та навичкам безпечної життєдіяльності як під час навчання, так і в побуті. Весь процес навчання дітей буде відбуватись у тісній співпраці з поліцейськими та рятувальниками.

Школа – це другий дім для дитини. І кожен з батьків прагне, аби в ньому було затишно, надійно та безпечно. Відтепер, відправляючи дитину до навчального закладу, цю функцію виконуватиме вихователь з безпеки. Він не лише потурбується про безпекову складову школярів, а й навчить як вчинити у певній ситуації.


ГУ ДСНС України у Закарпатській області

 

DSC04759 копия.jpgDSC04748 копия.jpg

DSC04761 копия copy 1.jpgDSC04738 копия.jpg

DSC04766 копия.jpgDSC04780 копия.jpg