Hапередодні Різдвяних свят було відкрито новозбудовану амбулаторію загальної практики сімейної медицини в селі Малий Березний Дубриницько-Малоберезнянської територіальної громади Ужгородського району

2 роки ago admin 0

Сьогодні, 6 січня, напередодні Різдвяних свят було відкрито новозбудовану амбулаторію загальної практики сімейної медицини в селі Малий Березний Дубриницько-Малоберезнянської територіальної громади Ужгородського району. В урочистостях з нагоди відкриття взяли участь голова Ужгородської районної ради Юрій Фрінцко, Радіон Кіштулинець – голова Ужгородської РДА , народні депутати України Михайло Лаба та Анатолій Костюх. 
Будівництво амбулаторії здійснювалось у 2021 році із залученням   субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам в рамках державної програми “Доступна медицина”, спрямованої на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості в обсязі 5,1 млн. грн., решта – співфінансування з місцевого бюджету. Загальна кошторисна вартість об’єкта – 5,9 млн. гривень. Амбулаторія забезпечена сучасним обладнанням для надання первинної медичної допомоги жителям громади.