«Подарувати щасливі емоції тим, хто цього так потребує»: керівництво Закарпатського ОУЛМГ привітало діток з новорічно-різдвяними святами!

2 роки ago admin 0

Напередодні новорічних свят керівник обласного управління лісомисливгоспу Вікторія Білоусова та директор ДП «Свалявське ЛГ» Руслан Содолінський завітали до Свалявського обласного будинку дитини.

«Чужих дітей не буває, а тим більше тих, хто так потребує родинного тепла та любові. Сьогодні передали діткам все найнеобхідніше: їжу, засоби побутової гігієни, солодощі та купу подарунків. Сподіваюсь, що хоч на деяку мить ми стали для них помічниками Діда Мороза, які так поспішали привітати найменших!»,- зазначила Вікторія Білоусова.

Гостей з лісової галузі зустрів директор Свалявського обласного дитбудику Володимир Бейреш, який провів екскурсію оновленими навчальними класами та ігровими кімнатами й познайомив з вихованцями інтернату.

Пані Вікторія Білоусова разом з директором Свалявського лісгоспу вручили всім малюкам такі бажані подарунки і привітали з прийдешніми новорічними святами!

Зазначимо, Закарпатські держлісгоспи постійно протягують «руку допомоги» дитячим будинкам, забезпечуючи їх всім необхідним протягом року, а не тільки перед святами.

Державне агентство лісових ресурсів України

Вікторія Білоусова – начальник Закарпатського ОУЛМГ

Напередодні новорічних свят керівник обласного управління лісомисливгоспу Вікторія Білоусова та директор ДП «Свалявське ЛГ» Руслан Содолінський завітали до Свалявського обласного будинку дитини. «Чужих дітей не буває, […]