Десята сесія Ужгородської районної ради

2 роки ago admin 0

22 грудня 2021 року в залі засідань районної ради відбулося засідання десятої сесії Ужгородської районної ради восьмого скликання, яке провів голова районної ради Юрій Фрінцко. Серед присутніх також Радіон Кіштулинець – голова Ужгородської РДА, депутат Верховної Ради України Лаба Михайло Михайлович.
В роботі сесії взяли участь 33 депутати.
На початку сесії депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих під час проведення операції об’єднах сил на Сході України.
За пропозиціями депутатських постійних комісій до порядку денного депутатами районної ради включено три питання:
-Про внесення змін до рішення Перечинської районної ради від 18.06.2020 року № 687 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Перечинський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» Перечинської районної ради Закарпатської області;
– Про внесення змін до рішення районної ради від 11.09.2020 року № 728 «Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ужгородська районна клінічна лікарня Ужгородської районної ради Закарпатської області на 2021 рік»;
– Про внесення змін до рішення районної ради від 22 грудня 2020 року № 32 « Про районний бюджет на 2021 рік». Прийнявши одноголосно порядок денний засідання, депутати перейшли до розгляду питань.
В ході роботи, депутати прийняли рішення «Про вихід зі складу засновників Комунального некомерційного підприємства «Перечинський центр первинної медико-санітарної допомоги Ужгородської районної ради» та
Комунального підприємства «Великоберезнянська агенція регіонального розвитку та європейської інтеграції».
Внесено зміни до фінансових планів Комунальних некомерційних підприємств Ужгородської районної ради – Ужгородської районної клінічної лікарні, Великоберезнянського, Перечинського та Ужгородського центрів первинної медико-санітарної допомоги на 2021 рік, зміни до Районної цільової програми «Власний дім на 2021-2025 роки».
А також одноголосно прийнято рішення «Про затвердження структури і чисельності виконавчого апарату Ужгородської районної ради» та «Про районний бюджет на 2022 рік».
Голова районної ради подякував обранцям за злагоджену роботу, привітав з наступаючим Новим 2022 роком та Різдвом Христовим та на добру згадку про рік, що минає зроблено спільне фото присутніх депутатів.