У Свалявському лісовому господарстві новий директор!

2 роки ago admin 0

Сьогодні, 13 грудня, начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Вікторія Білоусова представила колективу ДП «Свалявське лісове господарство» нового директора – Руслана Содолінського.

«Руслан Вікторович – компетентний спеціаліст, у нього великий досвід роботи у лісівництві на різних посадах, має кандидатську ступінь за спеціальністю «Лісовпорядкування та лісова таксація» – сказала у своєму виступі Вікторія Білоусова.

«Прошу повної підтримки нового керівника з боку колективу. Роботи у всіх нас попереду дуже багато, необхідно показувати результат і я вірю, що з новим директором «Свалявське лісове господарство» вийде на новий рівень»,- зазначила керівник Закарпатського ОУЛМГ.

Руслан Содолінський народився 11 квітня 1982 року. Закінчив Малинський лісотехнічний технікум, Національний аграрний університет, де здобув кваліфікацію магістр лісового господарства , НУБІП – аспірантура. Працював на керівних інженерних посадах у ДП «Київське лісове господарство», а також у відділі контролю за виконанням проектів організації та розвитку лісового господарства ВО «Укрдержліспроект».

Сьогодні, 13 грудня, начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Вікторія Білоусова представила колективу ДП «Свалявське лісове господарство» нового директора – Руслана Содолінського. «Руслан Вікторович […]