Закарпатські рятувальники навчають дорослих і дітей правилам безпеки

2 роки ago admin 0

Закарпатські рятувальники активно профілактують серед молодого покоління питання щодо недопущення загибелі та травмування дітей під час пожеж чи інших надзвичайних подій. Для цього ведеться роз’яснювальна робота як із самими дітьми, так і з їхніми батьками. Передусім, надзвичаники є частими гостями під час проведення батьківських зборів у навчальних закладах.

Так, свалявські рятувальники зустрілися із мамами та татусями першокласників місцевого закладу загальної середньої освіти №1, аби роз’яснити дорослим як перезимувати у теплих домівках та не наразитися на небезпеку виникнення пожежі. Також вогнеборці зауважили, що батьки для дітей – не лише найрідніші люди, а й зразок для наслідування. Отож, дуже важливо, щоб дорослі на власному прикладі показували ту культуру безпечної поведінки, яка допоможе уникнути трагічних випадків.

А до іршавських рятувальників на екскурсію до 15-ї частини ДСНС днями завітали школярі із с. Загаття. Рятувальники розповіли дітям про основні правила пожежної безпеки яких потрібно дотримуватись у побуті, на вулиці та під час навчання. А дітлахи, у свою чергу, були одностайні й запевнили, що не будуть бавитися із вогнем. Також учні із цікавістю  не лише оглянули  рятувальну техніку, а й разом з господарями взяли активну участь у використанні рятувального обладнання.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

Маркування фото діточки 4.jpgМаркування фото діточки 1.jpg

Маркування фото діточки 2.jpgМаркування фото діточки 3.jpg