Розширюємо можливості: Закарпатське ОУЛМГ підтримує співпрацю з військовими волонтерами

2 роки ago admin 0

Сьогодні відбулась робоча зустріч керівника управління Вікторії Білоусової з військовим комісаром Закарпатського ОТЦК та СП й начальником відділення цивільно-військового співробітництва оперативного командування “Захід” щодо обговорення співпраці у спільних проектах.

Напередодні Міжнародного Дня волонтера, військові висловили щиру подяку Вікторії Білоусовій за допомогу у встановлені тризуба в м. Берегово, за реалізовані спільні заходи щодо національно-патріотичного виховання учнівської молоді та ін.

Зі своєї сторони, керівник управління відзначила, що по мірі можливостей допомагатиме волонтерам, бо кожен прагне підтримати своїх земляків:

«Хочу подякувати кожному з Вас за титанічну працю, яку виконуєте щодня! Бути волонтерами, а ще й військовими – непросто, особливо, коли в країні така ситуація. Ви надихаєте нас на патріотизм та згуртованість!»,- відзначила Вікторія Білоусова

Сьогодні відбулась робоча зустріч керівника управління Вікторії Білоусової з військовим комісаром Закарпатського ОТЦК та СП й начальником відділення цивільно-військового співробітництва оперативного командування “Захід” щодо обговорення співпраці […]