Масштабний розмах осінньої лісокультурної кампанії

2 роки ago admin 0

Раніше ми писали, що акція «Створюємо ліси разом» ще триватиме до 30го листопада! Так от, користуючись такою нагодою, лісівники ДП «Тячівське ЛГ» активно залучають молодь до участі в екологічній ініціативі🤝

«Поки листопад тішить своєю чудовою сонячною погодою, намагаємось висадити якомога більше нових дерев в рамках Всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом». Щотижня на територіях наших лісництв проводимо озеленення на нових землях та створюємо ліси там, де їх ніколи не було»,- зазначає головна ліснича ДП «Тячівське ЛГ» Наталія Катреняк.

Днями спільними зусиллями лісової охорони Тернівського лісництва разом з учнівством Добрянської школи було висаджено 4 200 шт. саджанців листяних порід ( дуб, бук, явір) на площі 1 га, яка непридатна для ведення сільського господарства.

Учні настільки захопились лісокультурною акцією, що навіть придумали назву для майбутньому лісу, назвавши його «Шкільним лісом». Найважливіше те, що кожна дитина приклала максимум зусиль, аби правильно посадити саджанець: кожен з учнів усвідомив усю важливість проробленої справи.

Лісівники зазначають, «Шкільний ліс» ще доповнюватимуть під час весняної лісокультурної кампанії в 2022-му році, додатково висадивши хвойні породи на площі 3 га.

Раніше ми писали, що акція «Створюємо ліси разом» ще триватиме до 30го листопада! Так от, користуючись такою нагодою, лісівники ДП «Тячівське ЛГ» активно залучають молодь до […]