У Києві розпочав свою роботу форум «Безпечна громада»

2 роки ago admin 0

Сьогодні, за ініціативи Міністерства внутрішніх справ України, в рамках Всеукраїнського форуму «Україна 30», що відбувається під патронатом Президента України,  розпочав  роботу форум «Безпечна громада».

Відкриття відбулося за участі Президента України Володимира Зеленського, міністра МВС Дениса Монастирського, заступника керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка, міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова та інших високопосадовців.

Відкриваючи захід, Президент Володимир Зеленський зазначив, що питання безпечної життєдіяльності громадян буде завжди актуальним. Тож важливо, щоб екстрені служби в громадах були оснащені усім необхідним для виконання своїх обов’язків, працювали злагоджено і оперативно.

У свою чергу, Денис Монастирський вказав на головні причини, що призводять до загибелі українців, зокрема, ДТП, умисні вбивства та пожежі. “Моя мета, як міністра внутрішніх справ, і мета всіх відомств системи МВС – знизити негативну статистику за цими напрямами. Це і буде показником ефективності роботи цих відомств”, – наголосив міністр.

 Форум проходить у форматі  дискусій в межах трьох тематичних панелей: “Розвиток безпечного середовища”, ” Безпечна інфраструктура”,  ” Розвиток цифрових сервісів для громадян”, участь у яких приймуть керівники різноманітних безпекових інституції країни.