Вступ учнів до лісівничого гуртка Чорнотисянського шкільного лісництва

2 роки ago admin 0

16 юнаків та дівчат поповнили лави юних лісівників Рахівщини, чим підтвердили своє бажання дбати про чисте довкілля, збереження флори і фауни навколишніх лісів, збагатити свої знання з природничих дисциплін, лісознавства і в майбутньому пов’язати життя з лісом.

Бути членом учнівського лісництва – це дуже почесне звання, яке слід нести відповідально та старанно.

Урочистий захід відбувся в актовому залі Довжанського лісництва. Вітати дітей з початком навчання в гуртку прийшли головний лісничий ДП «Ясінянське ЛМГ» Микола Ластовецький, лісничий Довжанського лісництва Михайло Кувік, відповідальна за роботу шкільних лісництв від підприємства Ярослава Рещук, директор Чорнотисянського ЗЗСО Роман Манівчук, завуч Оксана Клочуряк та керівник шкільного лісництва Ольга Кочержук.

Присутні педагоги звернулися до дітей з вітальним словом та побажаннями успіху у навчанні й висловили подяку керівництву ДП «Ясінянське ЛМГ» за тісну співпрацю спрямовану на формування екологічної свідомості у підростаючого покоління.

На завершення, керуючись настановами попередніх учасників лісівничого гуртка, діти практично опанували найважливіші навички для юного лісівника – вміти правильно висаджувати дерева🌲🌳, та висадили модринову алею «Лісолюбів» з іменними деревами кожного учня, що вступив у Чорнотисянське шкільне лісництво.

16 юнаків та дівчат поповнили лави юних лісівників Рахівщини, чим підтвердили своє бажання дбати про чисте довкілля, збереження флори і фауни навколишніх лісів, збагатити свої знання […]