Про підготовку до опалювального сезону та техніку безпеки у школі говорили на зустрічі у Вишкові

2 роки ago admin 0

На робочій зустрічі з відповідальними посадовими особами та керівництвом Вишківської ЗОШ І-ІІІ ст. Хустського району, яку провів нещодавно  головний державний інспектор відділу нагляду в АПС, СКС, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці у Закарпатській області Андрій Мучичка, головним питанням, що обговорювалося, була підготовка до опалювального сезону та безпечна експлуатація опалювального обладнання.

Андрій Мучичка акцентував увагу присутніх на тому, що у період опалювального сезону навчальний заклад має бути забезпечений  ремонтним та обслуговувальним персоналом, який пройшов відповідне навчання та перевірку знань, протиаварійні тренування тощо. Від цього залежить надійне і стале функціонування систем теплопостачання та теплоспоживання.

Посадовець також розповів освітянам про законодавчі вимоги щодо виконання робіт підвищеної небезпеки, наголосив на необхідності своєчасного проходження  первинних і періодичних медоглядів, проведенні інструктажів з охорони праці, навчання та перевірки знань працівників, зайнятих на роботах підвищеної небезпеки, організації робочих процесів та ін.

Своєю чергою працівники навчального закладу цікавилися вимогами щодо правильного оформлення документації з охорони праці й обладнання кабінетів відповідно до вимог техніки безпеки.