«Здорові діти і зелена країна»: на Березнянщині в рамках акції «Створюємо ліси разом» висадили дерева приурочені онкохворим діткам

2 роки ago admin 0
В рамках програми Президента «Зелена країна» Держлісагентство України проводить благодійну акцію: кожна людина може обрати будь-яку область, де хоче, щоб там висадили дерева та внести 50 гривень за один висаджений сіянець.
Лісівники садитимуть ліс безкоштовно, а всі кошти одразу йтимуть на користь підопічних фонду «Таблєточкі», який вже 10 років допомагає онкохворим дітям та їхнім родинам.
Відтак в рамках благодійності та акції «Створюємо ліси разом», лісівники ДП «Великоберезнянське ЛГ» на території одного з навчальних закладів висадили 47 дерев, за які благодійники заплатили 2350 грн. Всі кошти автоматично перерахувались у фонд «Таблєточкі».
На що перетворюється ваша допомога?
✔50 гривень – це одне висаджене дерево і одна безпечна крапельниця для дитини. Щоб захистити онкохворих дітей від занесення інфекцій під час тривалих крапельниць, використовують спеціальні шприци з аспіраційною голкою.
✔100 гривень – це два висаджених дерева і три дні боротьби з раком або флакон протипухлинного препарату, що стримує ріст ракових клітин. На курс лікування дитині потрібно 16-24 флакони цих ліків.
✔150 гривень – це три висаджених дерева і ранок під захистом від мікробів або флакон протимікробного препарату. Ліки проти раку вбивають імунітет, тому під час лікування дітям потрібен додатковий захист від мікробів.
 «Сьогодні відчуваємо неабияку відповідальність за кожне висаджене дерево, адже розуміємо, що зробили хорошу справу на користь хворих діток, які справді потребують допомоги. Дати шанс дітям на здорове майбутнє та чисте довкілля – це мета акції»,- додав директор ДП «Великоберезнянське ЛГ» Микола Кірик
Також до благодійності в рамках акції долучилось шкільне учнівство, представники ОТГ та державних установ, які спільними зусиллями та завдяки правильним настановам лісівників висадили кількадесят дерев модрини та ялини.

В рамках програми Президента «Зелена країна» Держлісагентство України проводить благодійну акцію: кожна людина може обрати будь-яку область, де хоче, щоб там висадили дерева та внести 50 […]