Свалявські рятувальники провели протипожежні навчання на підприємстві з іноземними інвестиціями

3 роки ago admin 0

Учора, 18 жовтня, у с. Неліпино Мукачівського району свалявські рятувальники спільно з іншими екстреними службами регіону провели спеціалізоване об’єктове навчання. Дані тренування проводилися на території підприємства з іноземними інвестиціями ТОВ «Форшнер Україна», яке спеціалізується на виробництві електричного й електронного устаткування для автотранспортних засобів.

За тактичним задумом, загорівся один із виробничих цехів і пожежа почала набирати обертів. Після отримання сигналу, вогнеборці діяли чітко й злагоджено: прибуття до місця виклику, проведення розвідки та бойового розгортання, включення в апарати захисту органів дихання, виявлення потерпілих та ліквідація пожежі. В навчаннях, умови яких були наближені до реальних, брав участь й персонал підприємства

Також працівники ДСНС провели протипожежний інструктаж з інженерно-технічним складом підприємства, розповіли про умови та причини виникнення пожеж та якими первинними засобами пожежегасіння можна ліквідувати загорання на початковій стадії. Далі отримані теоретичні знання вони застосували на практиці, приступивши до гасіння умовної пожежі наявними вогнегасниками.

Такі регулярні тренування підрозділів ДСНС допомагають надзвичайникам удосконалювати власну професійну майстерність та дозволяють відпрацювати спільні дії разом з іншими екстреними службами і працівниками об’єктів в умовах надзвичайної ситуації. Отож тому вони й займають важливе місце в діяльності Служби порятунку.

Маркування фото навчання 1.jpg   Маркування фото навчання 2.jpg

Маркування фото навчання 3.jpg   Маркування фото навчання 4.jpg

Маркування фото навчання 5.jpg   Маркування фото навчання 6.jpg

 

ГУ ДСНС України у Закарпатській області