«Створюємо ліси разом»: на Тячівщині лісівники висадили молодий ліс

3 роки ago admin 0
У Тиховецькому лісництві, що підпорядковується державному підприємству «Мокрянське лісомисливське господарство» в рамках акції «Створюємо ліси разом» на виконання екологічної ініціативи Президента “Зелена країна” провели лісовідновлення шляхом створення лісових культур🌱.
Мета акції – відновити українські ліси та поліпшити екологічну ситуацію в країні.
До екоініціативи долучилися учні навчальних закладів, представники державних установ та громадських організацій на чолі з лісівниками ДП «Мокрянське ЛМГ» , котрі висадили 5400 шт. саджанців ялиці, бука, ясена та ялини на площі 0,9 га.
Всі саджанці, котрі висадили в рамках акції, вирощували в місцевих розсадниках, які знаходяться неподалік ділянки, що заліснювалася.
Акція «Створюємо ліси разом» триватиме до 30 листопада. Лісівники запрошують взяти участь в осінній посадці лісу та власними руками зробити внесок у збереження зелених легенів планети.

У Тиховецькому лісництві, що підпорядковується державному підприємству «Мокрянське лісомисливське господарство» в рамках акції «Створюємо ліси разом» на виконання екологічної ініціативи Президента “Зелена країна” провели лісовідновлення шляхом […]