Шоста позачергова сесія

3 роки ago admin 0

22 вересня ц.р.,  голова  Ужгородської районної ради Юрій Фрінцко,  провів  шосту  позачергову сесію районної ради. У роботі засідання взяли участь 26 депутатів. Перед початком роботи сесії голова районної ради представив присутнім в сесійній залі новопризначеного голову Ужгородської районної державної адміністрації Радіона Кіштулинця.

Серед запрошених також – заступники голови райдержадміністрації Христина Мацко та Віталій Дупин, представники правоохоронних органів, структурних підрозділів районної державної адміністрації.

До початку роботи позачергової сесії відбулося засідання робочої групи по напрацюванню пропозицій для вирішення питання щодо забезпечення функціонування Комунального некомерційного підприємства «Ужгородська районна клінічна лікарня Ужгородської районної ради Закарпатської області», де було опрацьовано та узгоджено проекти рішень з питань, що потребували нагального   розгляду.

Обранцями було запропоновано та включено до порядку денного позачергової сесії питання Про внесення змін до рішення районної ради від 05.03.2021 року № 73 «Про Програму розвитку та фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Ужгородська районна клінічна лікарня Ужгородської районної ради Закарпатської області» на 2021 рік». При розгляді питання депутатами внесено пропозицію – від імені Ужгородської районної ради звернутися до територіальних громад району щодо підтримки Програми, в частині виділення коштів місцевих бюджетів для спільного фінансування (утримання) Комунального некомерційного підприємства «Ужгородська районна клінічна лікарня Ужгородської районної ради Закарпатської області».

Прийняття рішення з згаданого вище питання отримало одноголосну підтримку депутатського корпусу.