Засідала комісія з питань комунальної власності, майна та соціального розвитку територій

3 роки ago admin 0

Постійна комісія з питань комунальної власності, майна та соціального розвитку територій в Ужгородській районній раді 14 вересня ц. р.  провелачергове засідання.

На розгляд комісії було  подано 23 питань порядку денного, який планується винести на розгляд чергової  п’ятої  сесії районної ради.

Одноголосно членами комісії погоджено проекти рішення з питань комунальної власності, майна та діяльності комунальних некомерційних підприємств районної ради.

Вивчено питання щодо можливості надання в оренду вільних приміщень, що перебувають у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ та міст Ужгородського району.

Було також винесено на розгляд комісії   листи та звернення, що надійшли до районної ради. В ході обговорення питань, висловлені членами комісії пропозиції та зауваження, будуть враховані при підготовці засідання п’ятої сесії, яка відповідно до прийнятого розпорядження голови районної ради відбудеться 17 вересня ц.р.

В засіданні комісії взяли участь голова районної ради Юрій Фрінцко,

керуючий справами виконавчого апарату районної ради Андрій Кушнірук, в.о. голови Ужгородської районної державної адміністрації Христина Мацко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.