Засідала комісія з питань охорони здоров’я і гуманітарної політики

3 роки ago admin 0

22 березня 2021 року в районній раді члени  постійної комісії з питань охорони здоров’я і гуманітарної політики провели засідання. Провів засідання голова комісії Олег Голуб.

На порядок денний було внесено   ряд питань, що потребують термінового розгляду, серед яких – Про надання дозволу на списання основних засобів та інших матеріальних цінностей, які знаходяться на балансі Комунального некомерційного підприємства «Ужгородський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги Ужгородської районної ради»,Про затвердження звітів про виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств за 2020 рік: Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоберезнянської районної ради, Центр первинної медико-санітарної допомоги Перечинської районної ради, Центр первинної медико-санітарної допомоги Ужгородської районної ради та Ужгородська районна клінічна лікарня Ужгородської районної ради Закарпатської області. Відповідно до поданих матеріалів комісією також розглянуто внесення змін до фінансових планів вище згаданих комунальних некомерційних підприємств на 2021 рік. За пропозицією постійної комісії пропонується обговорені питання винести на розгляд сесії районної ради.

В роботі комісії взяв участь керуючий справами виконавчого апарату районної ради, депутат районної ради Андрій Кушнірук.