Закарпатське ОУЛМГ з робочим візитом відвідав перший заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Віталій Пунь

3 роки ago admin 0
В Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулася робоча нарада за участі першого заступника Голови Державного агентства лісових ресурсів України Віталія Пуня та начальника відділу охорони і захисту лісів Держлісагентства України Миколи Гонтарука з керівниками державних лісових господарств та профільних підрозділів управління.
Під час наради Віталій Пунь  наголосив на важливості збереження, відновлення, охороні лісів, а також попередженні лісових пожеж та незаконних рубок дерев:
«Вже зовсім скоро стартує всеукраїнська масштабна акція «Створюємо ліси разом». Кожен з вас повинен прикласти максимум зусиль, щоб будь-який свідомий громадянин зміг долучитись до висадки нових дерев»,- наголосив перший заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів України Віталій Пунь.
Також на нараді обговорено особливості діджиталізації лісової галузі. Віталій Пунь звернув увагу на новостворений сайт «Зелена Країна», завдяки якому можна відстежити нові місця висадки дерев, переглянути фотозвіти, а також ознайомитися зі статистикою щодо впровадження екологічної ініціативи «Масштабне залісення України».

В Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулася робоча нарада за участі першого заступника Голови Державного агентства лісових ресурсів України Віталія Пуня та начальника відділу […]