Робоча зустріч з представниками компанії "GESENU"

3 роки ago admin 0

Сьогодні, 26 липня, голова Ужгородської районної ради Юрій Фрінцко, провів робочу зустріч з представниками компанії «GESENU», що належить до промислової групи Paoletti Industrial Group (Італія) та має великий досвід роботи в галузі обробки відходів та управління сміттєпереробними підприємствами.
Метою зустрічі стало обговорення питання впровадження Стратегії захисту навколишнього середовища в Ужгородському районі, яка була затверджена на четвертій сесії Ужгородської районної ради 18 червня 2021 року.
Представники компанії висловили зацікавленість в співпраці та подальшого проведення аналізу щодо визначення екологічної ситуації з переробки твердих відходів в Ужгородському районі.
Підсумовуючи обговорюване, голова ради Юрій Фрінцко сказав: «Наше ключове завдання – об’єднати бачення усіх зацікавлених сторін, а саме територіальні громади, в реалізації цього надзвичайно важливого проекту та визначити подальші кроки. Ужгородська районна рада готова забезпечити максимальне сприяння у цих питаннях».
В зустрічі також взяли участь депутат Ужгородської районної ради Мирослав Опачко, Андрій Кушнірук, члени робочої групи, інженери компанії «GESENU». Відповідно дослідженню будуть розроблені пропозиції щодо поводження з відходами в Ужгородському районі.
Учасники домовились про наступну робочу зустріч , яку планується провести найближчим часом.