Лісівники ДП «Хустське ЛДГ» долучилися до розчищення Вільшанського водосховища

3 роки ago admin 0

На Хустщині у лісовому фонді Драгівського лісництва було проведено екологічний захід, спрямований на очищення від сміття Вільшанського водосховища. Проблема засміченості цього об’єкту гостро стоїть уже кілька років. Силами лісівників, еко-активістів та волонтерів цю проблему час від часу вирішують, однак відсутність централізованого вивезення сміття, переробки та й загалом правильного поводження із непотребом повертають цю проблему знову і знову.

Відтак лісівники спільно із волонтерами уже всьоме провели еко-пікнік під час якого прибирали сміття в урочищі «Візантійське» і «Лихманівське». До ініціативи долучилося близько сотні учасників, серед них десяток працівників  Драгівського лісництва ДП «Хустське ЛДГ».

Лісівники закликають кожного долучитися до прибирання зелених зон, лісів та провести благоустрій прилеглих територій. Бережне ставлення до природи – одне з правил поведінки цивілізованої людини. Відтак у лісовому господарстві просять не засмічувати ліс, стежки, балки, місця відпочинку. Сміття викидати тільки у відведених для цього місцях, якщо таких поблизу не знайшлося, то забирати сміття з собою, а не залишати його в лісі.

На Хустщині у лісовому фонді Драгівського лісництва було проведено екологічний захід, спрямований на очищення від сміття Вільшанського водосховища. Проблема засміченості цього об’єкту гостро стоїть уже кілька […]