У Берегівському та Хустському районах відбулися акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

3 роки ago admin 0

Для правил безпеки не існує канікул, тож навіть улітку діти й дорослі повторюють для себе основні настанови рятувальників. От і сьогодні фахівці ДСНС завітали до літнього табору на базі ліцею благодійного фонду реформатської церкви у с. Пийтерфолво Берегівського району та бази відпочинку «Шаян гора» у с. Шаян на Хустщині, аби провести для присутніх акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Рятувальники поділилися своїми знаннями у сфері безпеки життєдіяльності. Більш детально надзвичайники зупинилися на причинах, які найчастіше призводять до пожеж та інших надзвичайних ситуацій. Увага присутніх акцентувалася на основних правилах пожежної безпеки, яких варто дотримуватися під час перебування у школі, вдома та на природі.

Рятувальники також розповіли про пожежний автомобіль та його «начиння». Дітлахи із великою цікавістю спостерігали за демонстрацією роботи бійців ДСНС із пожежно-рятувальним спорядженням. Насамкінець для підростаючого покоління провели бойове розгортання від пожежного автомобіля, під час якого кожен охочий зміг спробувати себе у ролі справжнього вогнеборця.

ЗВД1.jpg   ЗВД2.jpg

ЗВД3.jpg   ЗВД4.jpg

ЗВД5.jpg   ЗВД6.jpg

ГУ ДСНС України у Закарпатській області