Боротьба із незаконними рубками, прозоре проведення електронних торгів та реформування галузі – ключові питання, які обговорили на нараді за участі нового керівника в Закарпатському ОУЛМГ

3 роки ago admin 0

Сьогодні відбулася внутрішня нарада керівників структурних підрозділів апарату Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства під керівництвом т.в.о. начальника Ярослава Гоголюка.

Обговорені найпроблемніші питання в діяльності управління та державних лісогосподарських підприємств, які ним координуються.

Прийнято рішення про підготовку важливих кроків щодо боротьби з незаконними рубками, прозорого проведення відкритих електронних торгів з продажу лісопродукції та відповідального виконання укладених договорів, реформування лісового господарства, посилення фінансової дисципліни, інші питання лісогосподарської та виробничої діяльності.

Сьогодні відбулася внутрішня нарада керівників структурних підрозділів апарату Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства під керівництвом т.в.о. начальника Ярослава Гоголюка. Обговорені найпроблемніші питання в діяльності […]