З будівельниками Виноградівщини поспілкувались представники Управління Держпраці та служби зайнятості

4 роки ago admin 0

На виконання доручення Прем’єр-міністра України головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Закарпатській області Сергій Гриценко спільно з директором Виноградівської районної філії Закарпатського ОЦЗ Наталією Фалес минулого тижня провів профілактичні відвідування підприємств Виноградівщини, які здійснюють свою діяльність у галузі будівництва.

Представник Управління Держпраці поінформував  роботодавців та їхніх найманих працівників про розпочату в державі масштабну акцію, покликану мінімізувати випадки тіньової зайнятості на будівництві. Водночас повідомив про імовірні наслідки, передбачені законодавством для роботодавців за виявлення фактів неналежно оформлених трудових відносин, зокрема назвав розміри штрафних санкцій за конкретне правопорушення.

Своєю чергою Наталія Фалес ознайомила учасників заходів зі всіма послугами, які надає служба зайнятості, інформувала про ситуацію на місцевому ринку праці та про нові електронні сервіси служби зайнятості для роботодавців.