Вихованці Кам’яницького учнівського лісництва вибороли першість в обласному етапі Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв

3 роки ago admin 0

Вихованці учнівського лісництва, що діє на базі Кам’яницького лісництва «Ужгородського лісового господарства», здобули перше місце в обласному етапі Всеукраїнських змагань серед учнівських лісництв.  Далі юних лісівників чекає участь у всеукраїнських змаганнях. Другий етап конкурсу пройде уже восени цього року на Кіровоградщині.

До перемоги в обласному етапі вихованці, разом із наставниками, готувалися кілька місяців. Створили спеціальну відеопрезентацію, готували матеріали для науково-дослідної робот, а також представили мультимедійну презентацію про роботу лісництва. Переможців обласного етапу обирала комісія Закарпатського еколого-натуралістичного центру учнівської молоді. Попереду в учнів кропітка робота з удосконалення проектів аби гідно представити область на всеукраїнському рівні.

Варто зазначити, що Кам’яницьке учнівське лісництво щороку відповідально ставиться до змагань. Вихованці готують цікаві та пізнавальні проекти, за що, майже щороку, і отримує першість в обласних змаганнях. Окремі, високі нагороди, учні привозили і з Всеукраїнського зльоту.

Довідка: Кам’яницьке учнівське лісництво було створено в 1997 році. Передувало цьому підписання угоди про співпрацю між Кам’яницькою школою та ДП «Ужгородське лісове господарство» про створення учнівського лісництва і тісну співпрацю. Цього року, уже за участі нового керівника Володимира Зварича, угоду було поновлено, закладені нові постулати про активнішу та більш плідну роботу у напрямку вихованні і навчання молоді, підготовки молодого покоління лісівників.  Серед основних напрямків роботи учнівського лісництва є теоретична та практична підготовка, здійснення дослідницьких робіт, збереження екології та навколишнього середовища.

 

Вихованці учнівського лісництва, що діє на базі Кам’яницького лісництва «Ужгородського лісового господарства», здобули перше місце в обласному етапі Всеукраїнських змагань серед учнівських лісництв.  Далі юних лісівників […]