Чистий ліс – чисте довкілля. На Ужгородщині лісівники прибрали несанкціоноване сміттєзвалище

3 роки ago admin 0

Проблема сміття в лісі за останнє десятиліття стоїть вкрай гостро. На жаль, несанкціоновані звалища з’являються все частіше. Сміття в лісі і на окраїнах псує туристичну привабливість не тільки окремих туристичних об’єктів, але й краю загалом. Так працівниками ДП «Ужгородське лісове господарство» та представниками Оноківської ОТГ взялися за вирішення цієї проблеми. Спільними зусиллями ліквідували значне сміттєзвалище в лісах. Йдеться про прилеглі лісові території дачного масиву Кам’яниці, що на Ужгородщині. За кілька годин роботи зібрано майже два десятки мішків сміття, які в результаті вивезли із лісу.

 

“Ми працюємо на результат. Є виклик, організовуємося і вирішуємо те чи інше питання. Сьогодні – це проблема засміченості у межах лісового фонду. Це не тільки погана картинка для ока, але й величезна шкода для навколишнього середовища. Тому,  я вкотре звертаюся людей: виховуйте в собі культуру поводження зі сміттям, виховуйте дітей і бережіть природу”, – наголосив керівник Ужгородського лісового господарства Володимир Зварич.

 

Наразі керівництво Ужгородського лісгоспу спільно з профільними службами працюють над створенням чіткого алгоритму дій для виявлення порушників, які засмічують природу та притягнення їх до відповідальності.

Проблема сміття в лісі за останнє десятиліття стоїть вкрай гостро. На жаль, несанкціоновані звалища з’являються все частіше. Сміття в лісі і на окраїнах псує туристичну привабливість […]