В Ужгородському лісгоспі відзначили День молоді

3 роки ago admin 0

День молоді з молоддю! Саме так у ДП «Ужгородське лісове господарство» відзначили День молоді та 25-ту річницю Конституції України. Захід організовано спільними зусиллями лісгоспу та керівництвом Оноківської ОТГ. Для молоді та усіх присутніх на святі було підготовано ряд розважальних та пізнавальних заходів, зокрема таких, що пропагують та вчать молодь берегти природу. Так для гостей свята підготували завдання з розпізнання гірських порід і мінералів, червонокнижних рослин, а також квести природопізнавального напрямку.

«Молодь – це той драйвер, який стимулює нас до розвитку та змін. А відзначення державних свят об’єднує нас ще більше. Тому такі зустрічі дуже важливі для кожного з нас. Ми раді бачити усмішки та зацікавлення молодого покоління», – відзначив керівник Ужгородського лісового господарства Володимир Зварич.

У рамках зустрічі працівники лісгоспу розповіли відвідувачам цікаві факти про ліси та провели екскурсію навчально-пізнавальними стежками лісового господарства, зокрема тамтешнім Музеєм лісу під відкритим небом, який є родзинкою лісгоспу.

День молоді з молоддю! Саме так у ДП «Ужгородське лісове господарство» відзначили День молоді та 25-ту річницю Конституції України. Захід організовано спільними зусиллями лісгоспу та керівництвом […]