Держпраці стала членом Міжнародної асоціації інспекцій праці

3 роки ago admin 0

Державна служба України з питань праці стала членом Міжнародної асоціації інспекцій праці (IALI). IALI – це всесвітня професійна асоціація інспекцій праці, до складу якої входить понад 100 членів з усього світу. Членство у міжнародній організації такого рівня є значним здобутком Служби, результатом роботи команди Держпраці та свідчить про правильність обраного напряму руху до світових стандартів роботи інспекцій праці провідних країн світу.

Держпраці не зупинятиметься на досягнутому та докладатиме максимум зусиль, щоб зайняти гідне місце серед інспекцій праці світу.

IALI сприяє зростанню професіоналізму своїх членів у всіх аспектах трудової інспекції, підвищує результативність та ефективність роботи; проводить міжнародні та регіональні конференції, на яких учасники можуть обмінюватися досвідом та ідеями про те, як сприяти дотриманню трудового законодавства і передових практик; надає членам інформацію щодо професійних питань через веб-сайт Асоціації, інформаційні бюлетені, доповіді та інші публікації; сприяє тісній співпраці між членами асоціації за допомогою створення регіональних мереж і заходів.