Рахівські рятувальники перевіряють заклади освіти на предмет безпеки

3 роки ago admin 0

Закарпатські рятувальники здійснюють комплекс організаційних та практичних заходів, спрямованих на забезпечення та приведення в належний протипожежний стан навчальних закладів області.

Так, інспекторський склад Рахівського райуправління ДСНС Закарпаття здійснив перевірку в закладах загальної середньої освіти селища Ясіня та села Лазещина щодо дотримання вимог правил пожежної та техногенної безпеки

Особливу увагу рятувальники звертали на забезпечення приміщень первинними засобами пожежогасіння, стан та утримання електромереж, системи протипожежного захисту, наявність та справності пожежних водойм.

Також надзвичаники проінспектували на доступність шляхи евакуації з приміщень, наявність планів евакуації, показників аварійних виходів тощо. Не забули ознайомитися і з документацією щодо протипожежної безпеки у закладах освіти.

Додатково були проведені інструктажі з пожежної безпеки з керівництвом та відповідальними особами.

Після проведення інспектування, директорам шкіл вручили акти та приписи про усунення виявлених порушень. Також складено адміністративні протоколи про порушення правил пожежної безпеки. Загалом на території району вже перевірено 18 закладів освіти.

IMG-a7375de34545ab8275c77fa0c3d96d96-V.jpg   IMG-d1c1c67824cfa4a7d5a2b3aa6bf53979-V.jpg

 

ГУ ДСНС України у Закарпатській області