Спартакіада

3 роки ago admin 0

29 травня в місті Ужгороді, на базі спорткомплексу Юність, за підтримки обласної ради та обласної державної адміністрації, відбулася Спартакіада серед депутатів обласної та районних рад, територіальних громад (сільських, селищних, міських рад) Закарпатської області.
Збірна команда Ужгородського району, на чолі з головою Ужгородської районної ради Юрій Фрінцко, була представлена у повному складі. Для участі в таких змаганнях як: футзал, волейбол, настільний теніс, шашки та шахи були задіяні представники від всіх об’єднаних територіальних громад новоствореного Ужгородського району.
Зокрема, депутати Ужгородської районної ради Андрій Кушнірук та Ватраль Микола ввійшли до збірної Ужгородського району з футзалу, Олександр Горват – гравець збірної команди з волейболу, Ігор Денисенко – шашки, Ольга Кривошеєва та Анатолій Синишин – шахи. Районні депутати Вікторія Фролова та Василь Ільницький представники від Ужгородської районної ради в грі з настільного тенісу.
Також в збірній команді Ужгородського району були представники територіальних громад, зокрема Руслан Чорнак – голова Середнянської селищної територіальної громади, Іван Погоріляк – Перечинський міський голова та Василь Гомонай – заступник Ужгородського міського голови.
Мета Спартакіади серед депутатів рад усіх рівнів – це залучення депутатів до занять фізичною культурою і спорту, командної гри та спілкування.
За результатами змагань команда Ужгородського району буде представляти Закарпатську область на фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади серед депутатів рад усіх рівнів в місті Чорноморську Одеської області.