Діти щасливі, батьки раді, а рятувальники – задоволені! (+фото, відео)

3 роки ago admin 0

Такі враження залишилися від свята, яке організували 1 червня в Ужгороді для молодого покоління представники екстрених служб.

Рятувальники, поліцейські, прикордонники, кінологи з собаками, медики, спецпризначенці, нацгвардійці, … це ще не повний перелік тих, хто чекав сьогодні на дітей та їхніх батьків на площі Народній в Ужгороді. Тут, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, відбувся мегамасштабний захід, де фахівці екстрених служб демонстрували свої потужності, навчали дітей бути обережними та виховували в майбутнього нашої країни безпечний світогляд.

Радості малечі не було меж, адже вогнеборці 14-ї державної пожежно-рятувальної частини Ужгорода дозволили самостійно подати воду компактними та розпиленими струменями; посидіти у кабіні пожежного авто та приміряти форму відважних бійців ДСНС. Поруч з борцями із вогняною стихією дислокувались знавці гір – фахівці гірського пошуково-рятувального відділення. Вони, у свою чергу, розповідали дітям як мандрувати горами та що варто взяти з собою, коли підкорюєш Карпати.

А про те, як не стати жертвами вогню та інших непередбачуваних ситуацій дітлахи дізналися від фахівців Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Закарпатської області.

Рятувальники ледь встигали відповідати на численні запитання малечі та заодно навчали дітей правилам безпеки, адже попереду три місяці канікул і юним закарпатцям необхідно їх знати, аби провести своє дозвілля безпечно.

Батьки також ледве встигали за своїми малюками, адже ті намагалися дізнатись про кожну службу та побачити на власні очі усі представлені локації. До речі, такі заходи відбулись у всіх районах краю, тож День захисту дітей пройшов із користю для неповнолітніх закарпатців.

Працівники ДСНС бажають малечі безпечного та цікавого на пригоди літа. Нехай для кожної дитини воно буде веселим, пізнавальним і безтурботним, як цього святкового дня.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

ФОТОАЛЬБОМ

DSCF2349 копия.jpgDSCF2521 копия.jpg

DSCF2288 копия.jpgDSCF2713 копия.jpg

DSCF2588 копия.jpgDSCF2432 копия.jpg

DSCF2405 копия.jpgDSCF2689 копия.jpg

DSCF2761 копия.jpgDSCF2579 копия.jpg