Відкриття новозбудованого спортивного залу в Раківській гімназії Тур’є-Реметівської сільської ради

3 роки ago admin 0

27 травня 2021 року голова Ужгородської районної ради Юрій Фрінцко, взяв участь в урочистому відкритті новозбудованого спортивного залу в Раківській гімназії Тур’є-Реметівської сільської ради, в рамках президентської програми «Велике Будівництво»: 

На відкритті були також присутні депутати Верховної Ради України Роберт Горват та Михайло Лаба, голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров та голова обласної державної адміністрації Анатолій Полосков. Також в урочистостях взяли участь в.о. голови районної державної адміністрації Христина Мацко, заступник голови районної державної адміністрації Віталій Дупин, депутати Ужгородської районної ради Мар’яна Ладомиряк, Ігор Денисенко та інші.

Голова Ужгородської районної ради Юрій Фрінцко привітав присутніх та відзначив, що «Заклад набув нового обличчя, і це в майбутньому повинно позитивно вплинути як на імідж гімназії, так і новоствореного району в цілому.

Відкриття спортивного залу – це найочікуваніша подія для учнів загальноосвітнього закладу. Відтепер юні спортсмени мають змогу займатися улюбленими видами спорту і в холодну пору року як на уроках фізкультури, так і у спортивних секціях. Цей об’єкт спортивної інфраструктури стане серйозним поштовхом для розвитку низки пріорітетних видів спортутарухливих ігор.  

Реконструкція Раківської  гімназії з добудовою спортивного залу в селі Раково   було проведено за кошти Державного фонду регіонального розвитку та коштів субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій.