Запрошуємо керівників підприємств і спеціалістів з охорони праці до участі у VIII Міжнародній науково-практичній конференції

3 роки ago admin 0

3–4 червня 2021 року ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» планує проведення VIII Міжнародної науково-практичної конференції «Безпека та здоров’я на роботі: час змін» – 2021. 

Формат конференції – онлайн, платформа ZOOM. Проводитимуться загальні та спеціалізовані сесії, а також майстер-класи за видами виробничої діяльності.

Провідні теми конференції: завдання та хід реформування законодавства про охорону праці; робота над проєктом закону «Про безпеку та здоров’я працівників на роботі»; успішні практики впровадження керування ризиками небезпек на робочих місцях.

Фахівців з охорони праці та роботодавців цікавлять питання за такими напрямами: виконання робіт / експлуатація обладнання підвищеної небезпеки (дозволи, декларації, страхування), психологія безпеки праці (ризикоорієнтоване мислення, поведінковий аудит, стреси та конфлікти), безпечні умови праці, а також досвід вітчизняних та іноземних підприємств щодо удосконалення СУОП відповідно до директив ЄС і міжнародної практики.

З докладною програмою можна ознайомитися за посиланням https://ohoronapraci.kiev.ua/seminar/conference/viii-miznarodna-konferencia-bezpeka-ta[1]zdorova-na-roboti-cas-zmin-202

Більш детальна інформація за телефоном: (044) 333-73-93